Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο Σύνολο του καλαθιού αγορών και με βάση αυτά προκύπτει το τελικό ποσό πληρωμής.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά μέσω της EΛΤΑ Courier. Το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ για παραγγελίες βάρους μέχρι 1 kg. Για παραγγελίες άνω του 1 kg υπάρχει επιπλέον κόστος 0,50 ευρώ ανα επιπλέον κιλό

Για την πληρωμή της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον κόστος 2 ευρώ

Αποστολή στο εξωτερικό και την Κύπρο γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Η MindspinFabrica δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παραπάνω προθεσμίες παράδοσης θα παρατείνονται για όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας αυτοπροσώπως από την έδρα της Εταιρείας: Κρήτης 38, Ντεπώ, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54645.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλέστε μας στο 231 309 7089 ώστε να σας περιμένουμε.

Επίσης, προτείνεται πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης. Σε αυτούς αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε και ένα ακόμα e-mail, το οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας και την ημερομηνία που αυτή στάλθηκε.